Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Plakat m reklame for British Rails - vintage

Helt vidunderlig vintageplakat i farver med reklame for British Railways.
Tegneren har indfanget så mange af de engelske symboler og situationer det overhovedet ku' lade sig gøre, shaket det hele lidt og er kommet frem med den perfekte engelske cocktail omsat til en reklameplakat.

"Excellent work, old chap!" som man si'r derovre 

Surt nok så ved jeg ikke hvem tegneren er, men opdragsgiveren siger jo ligesom sig selv; det hæderkronede British Rails. Selve stilen og motiverne langs kanten af plakaten gør, at jeg vil mene den er fra slutningen af '50erne.

Plakaten er trykt på mat lidt tyndt papir med en glat forside og ru bagside, - skal ikke ku' kloge mig på hvilken teknik der er blevet brugt, - det er der andre der er bedre til :)

B 63 cm

H 81 cm

Desværre har en tidligere ejer klippet ca 3 cm af bunden, (normalt er plakater i denne bredde 84 cm høje) - så trykkeri og kunstner fremgår ikke.
Plakaten er jo ingen vårhare, så det kan ses at den har været brugt og at den har ligget rullet sammen i mange år efter at have prydet en væg. I toppen ca 10 cm fra højre hjørne er der en lille rift på ½ cm (kun i den hvide kant - ikke i motivet) og i venstre lodrette side er den lidt krøllet i den hvide kant.

Når det så er sagt, - så er hele idéen med en vintageplakat jo at den ikke skal se spritny ud, - og denne her vil gøre sig vildt godt hvorsomhelst.

ALLE PLAKATER BLIVER NATURLIGVIS SENDT SAMMENRULLET I PAPRØR

650,00
Lager: 1 stk tilbage på lager