Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Rosa/lilla/grå keramikkande, JLK

Dårende dejlig keramikkande med den smukkeste rosa/lilla/grå glasur jeg længe har set. Keramikkanden er fra tyske JLK (opkaldt efter Jacob Leopold Knödgen). I bunden er kanden præget JLK 246/20
Jeg vil mene, at kanden (eller vasen - den kan jo bruges til begge dele) er fra 1960erne, men jeg ved det ikke med sikkerhed. Skønheden her er sortglaseret indvendig og rummer mageligt 1½ liter. Kandens smukke buttede form og dens fantastiske glasur, der spænder fra rosa over lys syrenfarvet til lysegrå, var dét der betog mig fra første øjekast. Glasurens farver nærmest løber ind i hinanden på en rigtig fin måde, og den halvmatte glasur er ovenikøbet rigtig rar at røre ved. Kanden er i tip-top stand; jeg har ikke fundet et eneste skår eller andre skavanker.

Højde: 20,5 cm
Ø topkant: 7,7 cm/8 cm (henholdsvis uden tud og med tud)
Ø bredeste sted: 15 cm

Størrelsesmæssigt vil kanden passe rigtig godt til forårets grene (æblegrene, Magnoliegrene eller grene fra Japansk Kirsebær f.eks.), kugletidsler i eftersommeren, eller med tørrede blomster. Mulighederne er utallige, kandens skønhed uovertruffen.

225,00
Lager: 1 stk tilbage på lager