Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Tivoli plakat, Pjerrotmotiv

Ældre plakat med reklame for Tivoli/Tivoli museet, tegnet af Alfred Schmidt i 1913

Dette er en plakat fra start '90erne hvor der er taget udgangspunkt i Alfred Schmidt's oprindelige plakat, på hvilken Pjerrot står ved en helt tom plakatsøjle og skal til at male på den. På plakaten hér har man valgt at lade plakatsøjlen være stedet hvor der bli'r gjort reklame for det det drejer sig om; nemlig Tivoli museet. (Museet åbnede i 1993 i anledningen af Tivolis 150 års jubilæum, og lukkede i 1999)

Hvem der har lavet "tilføjelsen" på plakatsøjlen har jeg ikke kunnet finde ud af, men det er gjort med så megen respekt for stregen i den oprindelige plakat, at havde man ikke vidst det, ville man ikke tænke over at det var en tilføjelse.

H 85 cm

B 59 cm

Plakaten er trykt på relativt tykt papir, og trykket er mat i udseendet (dvs uden genskin). Der står Andreasen og Lachmann lit. i nederste højre hjørne, men eftersom det trykkeri lukkede i 1958 kan det ikke være dér plakaten er trykt. Hvor den så er trykt fremgår ikke, men det har så vidt jeg kan vurdere ikke været et helt talentløst sted, - det er rigtig flot trykkearbejde.

Standen er rigtig fin; der er et sted på venstre lodrette side ca 60% ned fra toppen hvor der er en let "krøl" udenfor motivet. Det er alt hvad jeg har kunnet finde at udsætte på plakaten. Den har ikke været foldet og der er ingen rifter, flænger eller pletter.

550,00
Lager: Kun 1 stk. tilbage