Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Michael Andersen keramik skål, design Marianne Starck

Helt vidunderlig stor skål fra Michael Andersen keramik, med farverigt motiv af to damer, og den flotteste krakelé-glasur i persia teknik.
Denne teknik giver det smukke krakelerede udseende, hvor farverne rigtig spiller når lyset rammer. Oplevelsen af farverne vil altid være forskellig, afhængigt af, hvordan lyset rammer og hvilken vinkel man ser skålen fra. På ydersiden har skålen en smuk meleret douce blå farve der virkelig understreger de øvrige farver.

Skålen er designet af Marianne Starck, og er en af de største i en hel serie af fade, skåle, vaser og lamper med variationer over motivet med skønne damer.
Som det ses af fotos, sidder den originale mærkat stadig på skålen/fadet mellem fødderne på de to damer.

Skålen er i bunden/på bagsiden præget med Michael Andersen logoet af skjoldet med de tre sild. Derudover er indridset modelnummeret 5594 og MS for Marianne Starck. Endelig er der sågar den originale papiretiket fra M.A&S. med håndskrevent modelnummer på.  Orden i sagerne hele vejen igennem :) 

L 34,5 cm
B 26 cm
H 6,0 i 'top og bund'
H 6,5 cm på 'langsiderne'

Skålen er i rigtig flot stand; blank i glasuren hvor den skal være det, og flot klar i farverne. Jeg har hverken fundet skår, revner eller utilsigtede krakeleringer. En lille ujævnhed i kanten (i damernes 'fodende') er alt hvad der er at bemærke, - og det er jo ikke noget der ses ret meget. 

575,00
Lager: Kun 1 stk. tilbage