Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Lars Syberg keramik sukkerskål, flødekande og cabaretfad

Det dejligste Lars Syberg keramik sæt med gul kant, bestående af sukkerskål, flødekande og todelt cabaretfad. Alle dele er håndmalede og dekorerede med forskellige blomstermotiver i gult, rosa, blåt og grønt. Alle delene er stemplede i blåt med variationer af både det vognhjulsformede logo og teksten Lars Syberg Danmark/made in Denmark. Cabaretfadet er dekoreret af AP, om det er Alice Petersen ved jeg ikke, sukkerskålen af en maler der har brugt et N som kendetegn, flødekanden er blot stemplet.

Stellet oser af sommer, sol, sommerhusstemning eller kolonihavestemning, og vil pynte på ethvert bord. Bringer sommeren på bordet året rundt, hvilket ikke er så ringe endda.

Flødekanden er 7,5 cm høj ved hanktoppen og 11 cm lang incl tud og hank. Den rummer ca 2 dl.
Sukkerskålen er 7 cm høj ved toppen af hankene, 'kroppen' er 11,5 cm i diameter uden hanke, og diameteren er 16,5 cm incl hanke.
Det fine todelte cabaretfad er både forsynet med brugervenlig bærehank og midteradskillelse - så man ikke får blandet indhold/smag fra de to halvdele.
Fadet er 25,5 cm langt, 14,5 cm bredt, 2,5 cm højt ved kanten og 6,5 cm højt incl.hank.

Der er hverken skår, revner eller krakeleringer, dog har fadet på undersiden en lidt ujævn glasur og sukkerskålen har en medfødt indvendig ujævnhed som jo heldigvis ikke kan ses når først der kommer sukker i skålen. Ingen af delene fratager dog sættet charmen.

Prisen er for det samlede sæt af tre dele.

 

 

200,00
Lager: Kun 1 stk. tilbage