Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Jie Gantofta relief m løjtnantshjerter

Svensk keramikrelief af bedste kaliber fra Jie Gantofta - designet af den finskfødte Aimo Nietosvuori. Lavet med en fin kombination af blankglaseret og uglaseret ler.
De smukke løjtnantshjerter er profilerede, så der er en tredimensionel oplevelse når man ser se på dem, - og det er lykkedes at give dem den lethed de har ude i naturen - hvilket er ret godt skuldret når man tænker på, hvilket "tungt" materiale der er arbejdet i.

Stemplet på bagsiden Jie Gantofta Sweden, nr 876 og design Aimo. I nederste venstre hjørne er håndmalet malerens signatur. Monteret med ophæng, så det er klar til at komme op at hænge med det samme. 

H 22 cm

B 17 cm

Relieffet er i superduper stand uden afslag, revner eller krakeleringer. Den mørke plet nederst i højre side på bagsidefotoet er bare en farveplet tabt  af maleren i forarbejdningen. Det ses nok ikke ret tydeligt på fotos, men faktisk er relieffets kanter afsluttet på en yderst elegant måde; der er blevet lavet riller hele vejen rundt, hvilket gør det meget let at se på.

Det giver en utrolig smuk effekt at Aimo Nietosvuori har ladet den blanke dybtgrønne farve indramme det ovale uglaserede område. Dermed fremhæves løjtnantshjerterne endnu mere.
Udtrykket i relieffet er nok tænkt til at lede tankerne hen på tidligere tiders indrammede broderier i ovale rammer med buet glas, - og det er lykkedes til UG med kryds og slange :)

175,00
Lager: Kun 1 stk. tilbage