Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Aluminia Tenera flaske m prop, Marianne Johnson

Smuk lille Aluminia Tenera flaske/kande i kunstfajance med korkproplåg, - designet/dekoreret af Marianne Johnson. Flasken (eller kanden/karaflen om du vil) har dekorationsnummeret 415/2918.
Tenera serien blev produceret fra 1958 startende hos Aluminia og sidenhen overtaget af Royal Copenhagen.

I bunden ses nummeret 2918 præget under glasuren, og flasken er mærket med Aluminia logoet under hvilket der står Denmark med lille streg under K'et. Yderligere er håndmalet 415/2918 samt MJ for Marianne Johnson,  og maler(inden)s initialer VL.

H incl prop 13,5 cm
H ex prop 12 cm
"Ø" 8x7 cm

Flasken er i mægtig flot stand. Der er ingen skår eller hårrevner, flasken er fin ren indvendig og korkproppen slutter tæt og sidder rigtig godt fast på selve låget. Den ser ud som ny, - så jeg tror faktisk kun flasken har stået til pynt. Der er ganske let krakelering i den hvide glasur, - hvilket dog knap ses førend man vender og drejer flasken på en helt bestemt måde i lyset.

Jeg ved ikke, til hvilket formål flasken oprindeligt har været lavet, - men personligt ville jeg synes det var oplagt, at forene det smukke med det nyttige og bruge flasken til olie/eddike på middagsbordet. - Så bli'r det vel knap mere smukt...

330,00
Lager: Kun 1 stk. tilbage