Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Aluminia Tenera adventsstage, Berte Jessen

Smuk Aluminia Tenera adventsstage af fajance, med dekoration af Berte Jessen som en del af Tenera serien. Adventsstagen passer til juletræslys eller kertelys og dekorationen er holdt i den typiske 'Tenera-farveskala' af blå og lilla toner. 
Stagen er stemplet med Aluminias logo af et stort A med tre bølgestreger igennem og Denmark under. Derudover er dennummereret 556/3359 og signeret BJ for Berte Jessen samt VL for maleren af stagen. Stagen er produceret i 1967 hvilket kan ses af det lille x under a'et i Denmark.

Jeg har set midterhullet udfyldt med små grankviste, det ser super dekorativt ud, - og de kan bevares grønne dejligt længe, fordi der er mulighed for at fylde lidt vand i stagens bund.

Ø 16 cm
Højde  4,5 cm
Adventsstagen er i pæn stand; den har ingen skår, stearinrester eller brankede steder,  men nogle krakeleringer og en enkelt lille hårrevne fra den indvendige kant gående mod ét af de stjerneformede huller. Ingen af delene er noget der påvirker funktionen - og når man tænker på at stagen er mere end 50 år gammel er den stadig rigtig køn. 

180,00
Lager: Kun 1 stk. tilbage