Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Retro gardin - gult, grønt og orange

Vanvittigt flot retro gardin/retro stof i ren bomuld med trykt mønster i baner af hhv. gule og grønne æbler og gule og orange tomater.

Det et kæmpebredt gardinfag, syet lodret sammen  af tre baner stof på hver ca 87 cm i bredden. Hver bane stof har en bane grønne og gule æbler i midten, med en bane orange og gule tomater på hver side.
I de yderste sider af gardinet er ægkant, og i bunden et oplæg på ca 10 cm. På de øverste ca 2 cm sidder rynkebånd i hele stoffets bredde, - så stoffet er klart til at blive gardin igen, - med mindre du hellere vil bruge det til puder eller noget helt andet. 

L/H incl stykket med rynkebånd: 134 cm (+ ca 10 cm oplægning i bunden)
B målt ved "bunden": ca 262 cm 

Gardinet/stoffet er i bemærkelsesværdig flot stand: Frisk og klart i farverne - helt uden blegede områder. Det er blevet vasket og strøget og jeg har ikke fundet nogen pletter :) I kanten af rynkebåndet har jeg fundet fire bittesmå huller ( à la 1-2 mm). Hvis du vælger at bruge stoffet til gardin igen vil de blive fuldstændig gemt i rynkerne. Hvis du skal bruge stoffet til noget andet, forsvinder de når rynkebåndet klippes af. 

130,00
Lager: Kun 1 stk. tilbage